Logo - Stroeckmanhoeve

Stijlvol appartement op historische boerenhoeve midden in de natuur.

Wees welkom op de Stroeckmanhoeve in Neede. Op de eerste verdieping van deze historische boerderij zijn twee ruime luxe appartementen gerealiseerd. Op duurzame wijze gebouwd en ingericht om te genieten. Van de rust, ruimte en de natuur. Op het achterterras kijk je uit over de weilanden en eeuwenoude bomen. Naast de ganzen (in het seizoen), uilen en valken zijn er elke avond konijnen en ook regelmatig reeen te bewonderen. Stroeckman is ontwikkeld om te ontspannen, te genieten en te beleven. Stroeckman hoeve is een prachtige boerderij die inmiddels 100 jaar oud is. Gebouwd in 1916 en gerenoveerd in 2020. Op de eerste verdieping van het gebouw is een nieuwe loft gebouwd. De balkenconstructie is zichtbaar gebleven waardoor een heerlijk authentieke hoge open ruimte is ontstaan (5 meter hoog). Twee slaapkamers, een badkamer en een keuken van 3 meter lang met een apart kookeiland. Neede ligt op 20 minuten van Enschede. De boerderij ligt midden in de natuur. Lees meer..

Wij zijn Jerry en Annemarie van Stroeckmanhoeve

Over ons Wij reageren doorgaans binnen 5 uur.
Wij zijn Jerry en Annemarie. Wij genieten zelf graag van verzorgde inspirerende omgevingen. De Stroeckmanhoeve is het ouderlijk huis van Jerry. We zijn deze hoeve aan het ombouwen naar een luxe geniet plek, waar het heerlijk ontspannen in een natuurlijke omgeving is. Inmiddels is ons eerste appartement The Loft gereed en The View in ontwikkeling.


0681814597
  • Neede NL
  • Aankomst tussen 16.00 - 20.00
  • Check-out mogelijk tot 12.00
  • We spreken Nederlands, Deutsch, English, Fran├žais.

Onze accommodaties

The Loft The Loft
Vanaf € 250,00
4
The View The View
Vanaf € 250,00
4

Neede is een heerlijk rustige plek in de achterhoek in het oosten van Nederland. Verrassend veelzijdig en zo dicht bij een afwisselend landschap van weilanden, houtwallen, kabbelende beekjes en bossen. Kastelen en steden waar je de geschiedenis nog kunt voelen. Maar ook: moderne musea, gezellige restaurants en toffe attracties. De Achterhoek heeft het allemaal. En je wordt ook nog eens heel vriendelijk en gastvrij ontvangen! Veel mensen komen naar de Achterhoek voor het bijzondere landschap. Niet zo gek, want volgens kenners is dit misschien wel de mooiste regio van Nederland. Ontdek hoe mooi de Achterhoek is? Klim op je fiets, trek je wandelschoenen aan of stap in een boot.
Locatie en onze omgeving

Direct boeken
Beschikbare faciliteiten
Buiten
Picnic gebied Terras met zon Barbecue faciliteiten Tuin Terras
Huisdieren
Huisdieren toegestaan
Activiteiten
Fietsen Wandelen Fietsverhuur
Parking
Parkeerplaats voor invaliden Privé parkeerterrein
Algemeen
Wifi Persoonlijke check-in Publieke lounge Lunchpakket Rookvrije kamers
We spreken Nederlands, Deutsch, English, Fran├žais.
Direct persoonlijk contact
Over ons

Stroeckmanhoeve
Adresgegevens
Borculoseweg 112
7161 HC Neede
Netherlands

0031681814597
0031630737675
info@stroeckmanhoeve.nl
0681814597